Wie ben ik

Mijn naam is Marjolijn Poppema en in december 2010 ben ik gestart met Loop & Leef, Professional in beweging. Mijn bedrijf is gevestigd in Wintelre, provincie Noord-Brabant.

Sinds 2002 ben ik fervent hardloper. Ik zeg wel eens: ‘Ik loop niet hard, ik ben hardloper’. En zo voelt het ook. Ik ben al meer dan 10 jaar hardloper en het is een echte passie geworden. Een passie die ik graag wil delen met en overbrengen op anderen, omdat mijn ervaring met hardlopen is, dat je je er goed door gaat voelen, zowel fysiek als mentaal.

In 2004 heb ik de cursus Runningtherapie gevolgd en sinds april 2012 ben ik de eerste officieel geregistreerde runningtherapeut van Nederland. In juni 2011 heb ik het diploma Looptrainer 3 van de Atletiekunie behaald.

Naast hardloper, runningtherapeut en hardlooptrainer ben ik sinds 2000 fysiotherapeut en in 1997 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht als Gezondheidswetenschapper (specialisatie Bewegingswetenschappen).

Het bovenstaande geeft aan dat mijn interesse ligt in de bewegende mens, en het voorkómen en het behandelen van problemen in het bewegen. Naast mijn professionele achtergrond zijn mijn passie voor lopen en mensen, mijn enthousiasme en mijn betrokkenheid leidend in de behandeling van patiënten en de begeleiding van klanten.